DAN OPĆINE PODRAVSKA MOSLAVINA Ostvaren još jedan veliki projekt: Društveni dom zasjao u novom ruhu

Općina Podravska Moslavina iznimno je vrijedna i radi projekte koji znače sigurnu budućnost svojih mještana. U povodu Dana općine otvoren je novouređeni društveni dom, projekta vrijednosti 1,3 milijuna kuna i u potpunosti je financiran sredstvima iz Europskog fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj.

-Riječ je o prvoj fazi rekonstrukcije koja je u potpunosti završena, a ukupno ima tri faze. U prvoj smo kompletno renovirali salu sa svim infrastrukturnim zahvatima, uredili kuhinju i skladišne prostorije, a plan za drugu fazu je izgradnja sanitarnog čvora sa svim uvjetima pa tako i za osobe s invaliditetom. Želja nam je da taj dio projekta pokrenemo u ovoj godinu pa poslije što prije krenemo i u radove. Treća faza biti rezervirana za uređenje vanjskog okoliša u što je svrstano uređenje ljetne pozornice, asfaltiranje dvorišta te izgradnja jedne komunalne zgrade koja će nam služiti za skladište komunalnih strojeva i alata. Ukupna vrijednost ovog projekta, dakle kroz sve tri faze je tri milijuna kuna i zasigurno će ovaj kompletan prostor kada jednom bude u potpunosti zgotovljen, biti od velikog značaja za sve uzraste naših mještana i za niz njihovih potreba – rekao je prilikom otvaranja načelnik Dominik Cerić.

Drustveni dom

Vrpcu je svečano presjekla ravnateljica Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te izaslanica ministrice poljoprivrede, Matilda Copić. Ušavši u novouređeni dom, projekt su pohvalili i svi nazočni na svečanoj sjednici, a ravnateljica Copić je naglasila:

-I ovo je projekt koji pokazuje vrijednost i marljivost ove Općine i drago nam je da smo mogli pomoći u njegovoj realizaciji – rekla je Copić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content