Doznajte poredak u svim nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL SJEVER

Nakon pet odigranih utakmica Virovitica je s dvije pobjede, dva remija i jednim porazom petoplasirana momčad lige s osvojenih osam bodova, a do prve pozicije, na kojoj se nalazi Mladost iz Ždralova, udaljena je samo pet bodova. Orahovački Papuk nalazi se na solidnom devetom mjestu s pet bodova.

Capture5

4. NOGOMETNA LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 6. kola. Suhopolje i Slatina sada su susjedi na ligaškoj ljestvici. Suhopoljčani imaju osam bodova s utakmicom manje i nalaze se na sedmoj poziciji, dok su Slatinčani osmi s tri boda manje. Pitomača je i dalje jedina ligaška momčad koja nije osvojila niti jedan bod, ali momčad trenera Ivana Presečana ima čak tri utakmice manje, koje su odgođene zbog epidemioloških razloga.

Capture6

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 7. kola, a na ligaškoj ljestvici došlo je do promjene. Bratstvo iz Gornjeg Bazja preuzelo je vrh sa 18 osvojenih bodova. Na drugom je mjestu sada zdenačka Sloga, koja je do ove pozicije došla pobjedom u direktnom srazu s Graničar Bušetinom, do 7. kola vodećom momčadi lige. Momčad s Bereka sada je treća sa 16 bodova, dok su na četvrtoj poziciji Čačinčani s 15 bodova, ali utakmicom manje. Bod manje, na petoj poziciji ima ove sezone odlična momčad Mikleuša. Razlika između trenutno vodećeg Bratstva i sedmoplasiranog Voćina je samo sedam bodova, što dovoljno govori o neizvjesnosti ovogodišnjeg natjecanja u 1. ŽNL i borbi za naslov jesenskog prvaka koja će se voditi do posljednjeg kola.

Capture

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

U skupini Zapad odigrane su utakmice nekompletnog 4. kola, jer je susret milanovačkog Sokola i Dinama iz Kapele Dvora odgođen zbog epidemioloških razloga. Vodeća momčad i dalje je Podgorje, koje do sada ima stopostotan učinak i 12 osvojenih bodova. Druga je Bilogora 1947. također s 12 bodova, ali slabijom gol razlikom. Lukač 05 i dalje je jedina ligaška momčad koja dosad još nije upisala niti jedan bod.

Capture1

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Na terenima županijskih drugoligaša u skupini Istok odigrano je 3. kolo. Vodeća momčad s devet osvojenih bodova je Munja iz Velikog Rastovca. Gledajući trenutni poredak, jasno je kako se gotovo pet ekipa bori za naslov jesenskog prvaka. U skupini Istok također nas očekuje uzbudljiva i neizvjesna borba za naslov jesenskog prvaka.

Capture2

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

U skupini Zapad, Otrovanec je iskoristio kiks Stare Brezovice na domaćem terenu i visokom pobjedom od čak 16:0 preuzeo vrh s osvojenih sedam bodova. Sloga iz Dugog Sela na samom je dnu, bez bodova i postignutih golova u prva tri kola.

Capture3

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Krčevina iz Čađavačkog Luga ostala je vodeća momčad i nakon trećeg kola s maksimalnih devet bodova. Slavonac iz Novaka na samom je začelju, bez osvojenih bodova.

Capture4

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content