Doznajte poredak u svim nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL SJEVER

Virovitica je proteklog vikenda posrnula na domaćem terenu u susretu 6. kola protiv Bjelovara, pa je sada nakon šest odigranih utakmica na sredini tablice – šestoplasirana s osvojenih osam bodova. Isti broj bodova, ali slabiju gol razliku ima orahovački Papuk koji se nakon vrijedne gostujuće pobjede smjestio na sedmo mjesto.

Izrezak0

4. NOGOMETNA LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 7. kola. Suhopolje je na sedmom mjestu i dalje najbolje plasirana momčad s područja županije. Grofovi su s utakmicom manje skupili osam bodova. Slatina je također s utakmicom manje skupila pet bodova i nalazi se na devetom mjestu. Pitomača je pobjegla sa začelja. Nalazi se sada na 13. mjestu s tri boda, ali i dvije utakmice manje.

Izrezak 3

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Jedna od najuzbudljivijih sezona igra se na terenima županijskih prvoligaša. Proteklog vikenda odigrano je 8. kolo. U protekla tri tjedna tri su se momčadi izmijenile na vodećoj poziciji. U super derbiju u Zdencima, domaća Sloga pobijedila je Bratstvo iz Gornjeg Bazja i preuzela vodeću poziciju s 20 osvojenih bodova. Na drugom je mjestu Graničar Bušetina s 19, a na trećem Bratstvo s 18 bodova. Petnaest bodova na četvrtom mjestu ima čačinačka Mladost s utakmicom manje, a samo bod manje Mikleuš i Voćin. Ovih šest momčadi nastavljaju uzbudljivu utrku za naslov jesenskog prvaka. Na samom dnu je četekovački Dinamo s dva boda.

Izrezak1 1

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

Derbi 5. kola odigran je u Turanovcu, u kojem je slavila sada vodeća Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice s maksimalnih 15 bodova. Čak dvije utakmice odgođene su zbog epidemioloških razloga. Drugoplasirano Podgorje također ima stopostotan učinak, ali utakmicu manje. Milanovački Sokol ima dvije utakmice manje, a slika na prvenstvenoj ljestvici bit će malo jasnija sutra (srijeda) kada odigraju zaostalu utakmicu 4. kola protiv Dinama iz Kapele Dvora. Lukač je i dalje na začelju s jednim osvojenim bodom.

Izrezak2 2

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Nakon četiri odigrana kola Munja iz Velikog Rastovca vodeća je momčad i jedina sa stopostotnim učinkom u skupini Istok. Tri boda manje ima drugoplasirani Crnac. DOŠK iz Dolaca i Plavi iz Jugovog Polja jedine su momčadi bez osvojenih bodova.

Izrezak3 2

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

Velika gužva je nastala na tablici županijskih trećeligaša u skupini Zapad. Razlika između vodeće Stare Brezovice i posljednjeplasirane Sloge iz Dugog Sela razlika je samo pet bodova. U sljedećem kolu međusobno se sastaju prve četiri momčadi, pa će slika na ligaškoj ljestvici biti malo jasnija.

Izrezak4 2

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

U skupini Istok vodeće su momčadi Krčevina i Kozice s maksimalnih devet bodova u tri utakmice, ali i utakmicom manje. Meljani su jedina momčad koja dosad nije upisala niti jedan bod.

Izrezak5 2

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content