Drugu godinu zaredom najbolji u Hrvatskoj: Radlovac će dobiti nagradu FINA-e „Zlatna bilanca“ za najuspješnijeg poduzetnika u djelatnosti rudarstva i vađenje

Drugu godinu zaredom, jedna tvrtka s područja Virovitičko-podravske županije dobit će „nagradu FINA-e – Zlatna bilanca. Naime Radlovac iz Orahovice, dobitnik je nagrade “ u kategoriji – Najuspješniji poduzetnik u djelatnosti rudarstvo i vađenje za 2019. godinu. Radlovac je slavio i prošle godine u istoj kategoriji. Zbog aktualne situacije uzrokovane koronavirusom, dodjela nagrada Zlatna bilanca, ove će se godine prvi put održati digitalno, putem live video streaminga na Fininom YouTube kanalu, u utorak 22. rujna s početkom od 10,00 sati. Medijski pokrovitelj 12. dodjele nagrada Zlatna bilanca je poslovni tjednik Lider.

Nagradu Zlatna bilanca Financijska agencija već dvanaestu godinu zaredom dodjeljuje najuspješnijim poduzetnicima u pojedinim djelatnostima prema pokazateljima profitabilnosti, likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti. Tijekom svečanosti bit će dodijeljeno ukupno 16 nagrada.

(vpz.hr, fina.hr)

[g-gallery gid=”606023″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content