FOTO Finale Županijskog nogometnog kupa za juniore: Fran Prister s dva zgoditka odlučio pobjednika

Nakon kadeta, finale Županijskog nogometnog kupa na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju odigrali su i juniori. U juniorskom finalu igrali su juniori Virovitice i Sloge iz Zdenaca.

Obje momčadi imale se podršku svojih navijača, pretežito svojih roditelja i poznanika. Virovitičani, koji su ovom prilikom igrali u pričuvnim bijelim dresovima, iskoristili su prvu priliku. U jednoj gužvi pred vratima Sloge u 7. minuti Fran Prister lukavo je pronašao nebranjeni dio mreže i doveo svoju momčad u prednost 1:0.

IMG 6700 Custom

Virovitičani su imali više loptu u nogama i nastavili s opasnim napadima. Niti momčad Sloge nije bila bezopasna. Najagilniji u njezinim redovima bio je Luka Zeman. U 25. minuti Fran Prister jednim svojim udarcem je iznenadio vratara Sloge Petra Čiša i postigao drugi zgoditak. S prednošću 2:0 za Viroviticu otišlo se na odmor.

IMG 6730 Custom

Prvi dio nastavka je pripao igračima Virovitice koji su nastavili s promašajima. Pogađali su vratnicu, ali vratar Čiš bio je uspješniji i snalažljiviji od napadača. Posljednjih dvadesetak minuta igrači Virovitice su malo stali i prepustili terensku inicijativu nogometašima Sloge, koji su počeli sve opasnije opsjedati vrata Stjepana Viljevca, ali on je uspješno riješio sve probleme.

IMG 6765 Custom

Najopasnije udarce prema njemu su u toj dionici uputili Luka Zeman i Antonio Čapo. S druge strane Filip Kukolj sam pred vratarom Čišom nije bio uspješan. Na kraju je završilo 2:0 za kvalitetniji sastav Virovitice, čiji su napadači ovog puta bili izuzetno neefikasni.
Medalje sudionicima finala i pehare pobjedničkoj momčadi podijelio je predsjednik Županijskog nogometnog saveza Đuro Bukvić.

IMG 6779 Custom

VIROVITICA 2 (2)
SLOGA 0 (0)

Gornje Bazje. Stadion Školski vrt. Gledatelja: 100

Suci: Goran Loparac (Sladojevci); Hrvoje Selenić i David Rakitničan (obojica Slatina). Delegat: Robert Špiranec (Virovitica)

Strijelci: 1:0 – Prister (7) i 2:0 – Prister (25)

Virovitica: Viljevac, Perak (od 88. Matek), Sabo (od 91. Lipovac), Pelc, Zalović (od 85. Povrženić), Skupnjak (od 48. Alavanja), Bratanović (od 65. Kasumović), Kvrgnjaš, Prister, Kukolj i Špoljar. Trener: Stjepan Pleše.

Sloga: Čiš, Lebo, Todorović (od 46. Čapo), Rister, Stjepić, Marinić (od 46. Vida), Marenić, Mataija, M. Zeman, L. Zeman i Mudri. Trener: –

Žuti kartoni: Zalović (10) i Kukolj (82) – Virovitica; Mudri (34) i M. Zeman (61) – Sloga

Crveni kartoni: –

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”606583″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content