FOTO Nogometaši Bilogore 1947. odradili “trening utakmicu” u Rušanima: Nemoćan domaći Napredak primio šest golova

Jedna od dvije nogometne utakmice koje su danas (subota) odigrane u sklopu 3. kola 2. županijske nogometne lige Zapad bila je u Rušanima, gdje je domaći Napredak ugostio Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice.

Domaća momčad, kojom dirigira strateg Miroslav Čor, djelovala je nemoćno, pogotovo u prvome dijelu, koje je pripalo gostujućoj momčadi rezultatom od čak 5:0. Ne može se reći da je domaća momčad bila bez prilike, ali i nekoliko sjajnih pokušaja zaustavio je raspoloženi gostujući vratar Josip Đureš.

Nakon visokih 0:5 u prvom poluvremenu, domaćin se “probudio”. U drugom dijelu bolje su stajali na terenu i puno više kombinirali, što se i odrazilo na konačnom rezultatu. Napredak je do posljednjeg zvižduka glavnog suca Dinka Cafute primio samo jedan pogodak, pa je konačan rezultat bio 0:6.

Momčad gostujućeg stratega Miroslava Ćorića ove sezone igra lijep nogomet. U današnjoj utakmici upisala je treću uzastopnu pobjedu i na svom kontu ima maksimalnih devet bodova s odličnom gol razlikom 11:1.

Po dva puta domaću mrežu tresli su Stipo Djak i Josip Čoklo, dok su jednom precizni bili Siniša Vlaisavljević i Dario Papić.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”605082″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content