FOTO Pemperova momčad imala bod do 86. minute: U samom finišu Tehnika Koprivnica odnijela sva tri boda iz Slatine

U svojoj drugoj ovosezonskoj domaćoj utakmici nogometaši Slatine su pretrpjeli poraz od Tehnike Koprivnice rezultatom 4:2. Bio je ovo susret 3. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

U 35. minuti nakon prekršaja gostujućeg vratara Vedrana Vrhovca na Domagoju Jendrašiću, Renato Pecolaj dovodi domaću momčad u prednost 1:0. Koprivnički igrač Filip Lovković je poravnao na 1:1 u 42. minuti.

m IMG 2029

Odličnim udarcem u 51. minuti Dominik Sabol dovodi momčad u zelenim dresovima u prednost. Mladi slatinski igrač Filip Pejakić u 73. minuti poravnava na 2:2. U posljednjih šest minuta gostujuća momčad s dva zgoditka dolazi do pobjede. Strijelci su bili Stjepan Korenika iz slobodnog udarca u 86. i Filip Busija iz igre u 2. minuti sudačke nadoknade.

m IMG 2024

– Prvi dio smo odigrali solidno, a u nastavku smo potpuno pali. Tri zgoditka smo primili iz prekida, što nam je očito boljka. Problem mi je naći pravog napadača. Potpunim povratkom Matije Bubaša vjerujem da ćemo izgledati puno bolje – nakon utakmice rezimirao je trener Slatine Damir Pemper.

Slatina – Tehnika Koprivnica 2:4
Najbolji u slatinskim redovima: Filip Pejakić

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”603756″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content