FOTO Podmanicki zasjao u potopu Omladinca: Miljevčani iskoristili sve slabosti Korijanaca i došli do rekordne pobjede 11:1

Prošle sezone Omladinac iz Korije i Mladost iz Miljevaca su bili pri vrhu tablice 1. županijske nogometne lige. Ove godine momčad iz Korije je upisala samo jednu pobjedu, dok su Miljevčani igrali promjenjivo.

U 8. kolu u njihovom međusobnom susretu u Koriji gosti iz Miljevaca došli su do najuvjerljivije pobjede u posljednjih nekoliko sezona u 1. županijskoj nogometnoj ligi od čak 11:1.

IMG 6880 Custom

Već u prvih deset minuta kombinatorna gostujuća igra iznjedrila je tri pogotka. U prvoj minuti strijelac je bio Hrvoje Ibričić, u 7. Alen Keler, a u 10. Danijel Podmanicki. Sljedećih dvadeset minuta mreže su mirovale, a domaća momčad je malo došla do daha i sve više se približavala gostujućim vratima. Svaku nadu domaćih igrača za preokretom ugasio je Danijel Podmanicki s još dva svoja pogotka u 30. i 40. minuti. U posljednjoj minuti prvog dijela domaći napadač Filip Jeličić efektnim udarcem smanjuje na 5:1.

IMG 6892 Custom

Golijadu u drugom dijelu otvara Hrvoje Ibričić u 51. minuti. Slijede dva zgoditka Marka Nemetha u 52. i 57. minuti. Alen Keler svoj drugi pogodak postiže u 61. minuti iz kaznenog udarca. Priču su zaključili svojim zgodicima David Lehpamer u 69. i Mario Matijević u 75. minuti.

-Naš sastav se nije bitnije izmijenio u odnosu na prošlu sezonu, ali očito da nas u proteklim kolima rezultat nije mazio. Nakon ove uvjerljive pobjede očekujem puno bolje rezultate u nastavku natjecanja – rekao nam je nakon susreta iskusan igrač Mladosti Danijel Podmanicki iza kojega su bojne sezone odigrane u 3. i 4. nogometnoj ligi.

IMG 6923 Custom

Domaća momčad se mora trgnuti, jer sigurno, u nastavku natjecanja, može postići puno bolje rezultate nego je to bilo dosad.

Omladinac Korija – Mladost Miljevci 1:11
Igrač utakmice: Danijel Podmanicki

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”606862″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content