FOTO Rekreacijska vožnja biciklima od Slatine do Višnjice u znak sjećanja na stradanje hrvatskog naroda tijekom 2. svjetskog i Domovinskog rata

Povodom Hrvatskog olimpijskog dana, Udruga AUM joga Slatina organizirala je laganu rekreacijsku vožnju biciklom od centra Slatine do Višnjice. Članovi Udruge AUM i ostali građani okupili su se na Trgu svetog Josipa, odali počast ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Parku 136. slatinske brigade i potom se uputili prema Višnjici.

Ruta Slatina-Bakić-Gornji Miholjac-Španat-Pustara Višnjica i nazad bila je duga 26 kilometara. Na Višnjici je sudionike dočekalo ugodno iznenađenje u obliku okrijepe, sokovi i kolači u kojima su zasluženo uživali biciklisti nakon pedaliranja. Umorne mišiće istegnuli su jednostavnim joga vježbama i na travi i uz svoje bicikle, a vježbe je vodila certificirana trenerica joge i predsjednica Udruge AUM Svjetlana Dupan. Nakon što su obišli konje na ergeli uputili se nazad prema Slatini.

Biciklijada je organizirana u znak sjećanja na stradanje hrvatskog naroda tijekom Drugog svjetskog rata i Domovinskog rata, a pod pokroviteljstvom Grada Slatine. Svi sudionici biciklijade uživali su u divnom danu, druženju, ugodnoj atmosferi i krajolicima kroz koje su prolazili, sretni i zadovoljni jer su učinili nešto dobro za sebe i svoje zdravlje.

(www.icv.hr, adf, sd, foto: D. Fišli i M. Feldi)

[g-gallery gid=”605099″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content