Godišnja nagrada VPŽ Pučkom otvorenom učilištu Slatina: Obrazovanjem odraslih grade cijelo društvo

Za sebe će reći da su ustanova za obrazovanje i kulturu koja svoj rad temelji na dugogodišnjoj tradiciji ustanove za obrazovanje odraslih. I tako već 60 godina. Pučko otvoreno učilište Slatina odabralo je razvojni model kojemu je u središtu rada obrazovanje odraslih kao dio cjeloživotnog obrazovanja s ciljem izgradnje društva. Oni su tu za one kojima treba doškolovanje ili novi životni put. Ovogodišnji su dobitnici Godišnje nagrade Virovitičko-podravske županije.

Učilište ima vlastite programe obrazovanja verificirane od nadležnoga ministarstva, nastojeći uvijek biti na usluzi u prvom redu svojim najbližim polaznicima, građanima Slatine i Virovitičko-podravske županije. Kod njih možete svladati “malu školu građevine”, naučiti strani jezik, postati kozmetičarka, vizažistica ili pak naučiti rukovati radnim strojevima, računalima, postati knjigovođa ili web dizajner.

MG 6983

Godinama uspješno u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom provode Malu školu poljoprivrede kroz koju su educirali više od 2.000 poljoprivrednika s našeg područja. U svom sastavu imaju i kino, koje je digitalizirano 2014. godine te je omiljena destinacija ljubitelja sedme umjetnosti. Kino Slatina član je najznačajnije mreže europskih nezavisnih kina EUROPA CINEMAS, koje članove broji u 43 zemlje, 596 gradova i 1182 kina.

(www.icv.hr, vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content