Gradonačelnik Ivica Kirin učenicima, nastavnicima i roditeljima zaželio uspješan početak nove školske godine

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin zaželio je uspješan početak nove školske godine.

– Drage učenice i učenici, dragi prvašići, poštovane nastavnice i nastavnici, cijenjeni roditelji, danas, 7. rujna, započela je još jedna školska godina, ali po prvi puta specifična i različita od svih ostalih s obzirom na epidemiološku situaciju te način obavljanja nastave, prijevoza, prehrane i ostalih školskih aktivnosti. Grad Virovitica s ravnateljima i zaposlenicima školskih ustanova učinio je sve, sukladno epidemiološkim mjerama, kako bi ova školska godina počela na vrijeme i kako bi svi učenici naših škola bili u školama jer školske klupe ne može zamijeniti niti jedan drugi oblik nastave.

IMG b32634e138fd94332cc40c5d60817b93 V
Foto: Virovitica.hr

Posebno želim puno uspjeha našim učenicima koji danas po prvi puta sjedaju u školske klupe, našim prvašićima, za koje je Grad Virovitica osigurao Dnevni boravak u OŠ Vladimira Nazora i OŠ Ivane Brlić-Mažuranić. Isto tako pozivam roditelje i sve sudionike u prometu da posebno paze na kretanje vozilima pogotovo u zonama škola i vrtića zbog povećanog broja djece i vozila te školskih autobusa.

Pozivam sve sudionike u odgojno-obrazovnom procesu na toleranciju u uvjetima i izazovima koji su pred nama kako za djecu, tako i za ravnatelje, nastavnike, prijevoznike i, dakako, za roditelje. Samo zajedničkim trudom i naporom te pridržavanjem epidemioloških mjera možemo osigurati nesmetano odvijanje odgojno-obrazovnog procesa i osigurati našoj djeci siguran i nesmetan boravak u školama – poručio je gradonačelnik Ivica Kirin.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content