LJUBAV NA PRVI POGLED Dvorac Pejačević u novom je spotu TS Garavi “Dama”

Što imaju zajedničko jedna lijepa mlada dama koja pleše, prekrasan Dvorac Pejačević u Virovitici i Kneževi Vinogradi okupani suncem? Svi oni dio su novog glazbenog spota pod nazivom “Dama” Tamburaškog sastava Garavi iz Vođinaca.

Tekst i glazbu potpisuje Alen Jakobović, aranžman Ivan Vodopić. Uz poznata lica slavonskih tamburaša, u Dami su gosti Manuela Molnar kao prateći vokal, Tomislav Ljepotić na harmonici i Rista Ibrić na violini.

Dama je posvećena nesretnoj ljubavi, a jedna je ljubav posredovala i da se virovitički Dvorac nađe kao jedan od motiva u spotu. “Garavi”, slavonski tamburaši s područja Vukovarsko-srijemske županije prošle su godine putovali kroz Viroviticu i, kako nam kaže Alen Jakobović, na prvi pogled zaljubili se u prekrasan, obnovljen Dvorac u srcu grada.

-Jednostavno smo već tada znali da jednom moramo snimiti spot ovdje, uz Dvorac koji nas je na prvu oduševio. Snimali smo ga jedan dan, krajem svibnja ove godine i jako smo zadovoljni kako je sve ispalo – objasnio je Alen Jakobović (brač) iz TS Garavi kako su kroz ovaj povijesni motiv povezali dvije slavonske županije i priču o ljubavi.

(www.icv.hr, mlo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content