NOGOMETNI SPEKTAKL Ferdinandovac, za kojeg igraju Ivan Begović i Filip Škaro, dočekuje zagrebački Dinamo!

Još je malo ostalo do dolaska zagrebačkog Dinama, a organizacijski dio Nogometnog kluba Ferdinandovac u punom je jeku! Na svojoj Facebook stranici objavili su kako će se dio centra zatvoriti za promet – piše epodravina.hr

Podsjetimo, igra se šesnaestina finala Hrvatskog kupa između Ferdinandovca i Dinama. Pripremljena je tribina od 70-ak mjesta na koju će moći samo službene osobe i gosti s pozivnicama.

– Naime, zbog sigurnosnih razloga ulica Trg slobode bit će zatvorena za promet, no u njoj će se moći parkirati. Sve će regulirati policija koja će preusmjeravati promet okolnim putevima. Parkiralište ispred općinske zgrade bit će za službene osobe i policiju, tako da na njega ne možete parkirati, no ispred škole možete – stoji u objavi.

120176552 174792167564720 1670673083821543976 o
foto: NK Ferdinandovac

Igralište je ograđeno i bit će postavljena četiri ulaza na koje će navijači moći doći, kupiti kartu i ući na utakmicu. Iz Kluba se moli navijače da dođu na vrijeme jer će se svima mjeriti temperatura i uzimati podaci.

U prostorima za navijače bit će postavljena tri šanka na kojima će biti osvježenja, a nije dopušten unos staklenih boca ni ostalih neracionalnih rekvizita. Sve će pod budnim okom imati zaštitarska služba i policija. Za gostujuće navijače spreman je kavez koji će se nalaziti na SI strani igrališta.

Također, sponzori kluba pripremili su poklone za navijače, a doznajemo da se radi o majicama koje će se dijeliti navijačima i navijačicama, u čemu će pomoći hostese.

Susret šesnaestine finala Hrvatskog kupa između Ferdinandovca i zagrebačkog Dinama igra se u subotu, 26. rujna s početkom u 15 sati.

(epodravina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content