NOVO U VIROVITICI! Beauty Corner by Josipa: Kozmetički salon po mjeri svake žene

U Virovitici je otvoren novi kozmetički salon – Beauty Corner by Josipa. Oaza ljepote iz koje ćete izaći osjećajući se nikad bolje.

Beauty Corner nudi niz kozmetičkih usluga za njegu lica, ruku i tijela. Jedan od njih je mikrodermoabrazija koja će savršeno osvježiti i regenerirati svaki tip kože, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te koži vratiti zdrav i njegovan izgled.

Kako bi regenerirali svoju kožu možete se odlučiti i za mezoterapiju ili tretman voćnim kiselinama. A tu je i radiofrekvencija lica i tijela za pomlađivanje kože, poboljšanje mišićnog tonusa, zatezanje kože te uklanjanje celulita i akni.

MG 0520

Beauty Corner nudi usluge masaže cijelog tijela, depilacije voskom ili šećernom pastom, kao i uređivanje te ugradnju noktiju dipping tehnikom.

Želite tamniji ten? Isprobajte solarij s kolagen lampama koje potiču obnavljanje vašeg prirodnog kolagena te dugoročno vašu kožu čine svježom i zdravom, nema više straha od štetnosti solarija na vašu kožu, dehidracije i bora.

Beauty Corner nudi i ugradnju ekstenzija trepavica, minival obrva i trepavica, iscrtavanje obrva puder tehnikom i profesionalno šminkanje.

MG 0548

Korištenjem suvremenih kozmetičkih aparata i kvalitetnih preparata, Beauty Corner je nezaobilazan kozmetički salon u Ulici Ljudevita Gaja 27 u Virovitici. Prepustite se stručnim i spretnim rukama educirane voditeljice i vlasnice Josipe Fosić.

Za više informacija i rezervaciju termina kontaktirajte Beauty Corner by Josipa na Facebook stranici ili na 099/340 4549.

MG 0503

Radno vrijeme

Pon 12-20 sati
Uto 12-20 sati
Sri 8-16 sati
Čet 12-20 sati
Pet 8-16 sati
Sub po dogovoru
Nedjeljom i praznicima ne rade

 

[g-gallery gid=”605913″]

(Promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content