Odigrane utakmice poluzavršnice Županijskog kupa za juniore: Virovitica uvjerljiva, Sloga prošla nakon jedanaesteraca

Odigrane su utakmice poluzavršnice Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji juniora.

Juniori Virovitice gostovali su kod Zrinskog u Novoj Bukovici. Nakon loše igre u domaćoj prvenstvenoj utakmici sa Slaven Belupom, juniori Virovitice su odigrali utakmicu na razini, koja se očekuje od njih. Od samog početka Virovitičani su pokazali da imaju puno kvalitetniju momčad. Došli su do uvjerljive pobjede 9:2.

Pet zgoditaka postigao je Ronaldo Meszeš, dva je pridodao Filip Kukolj, a po jednog Luka Skupnjak i Patrik Kvrgnjaš. Strijelci za domaću momčad su bili Domagoj Poje i Tomislav Kurtić.

Ovom pobjedom juniori Virovitice su se pridružili svojim kadetima i pionirima, koji su se također plasirali u finale Županijskog kupa. To je još jedna potvrda uspješnog rada Škole nogometa NK “Virovitice”.

Druga utakmica, koja se igrala u Zdencima između Sloge i virovitičkog No Limita, bila je puna uzbuđenja. Domaća momčad povela je u prvom dijelu 3:1. Gosti iz Virovitice se nisu predavali te su u nastavku uspjeli poravnati na 3:3. Kako je susret završio bez pobjednika prišlo se izvođenju jedanaesteraca u čemu je domaća momčad bila uspješnija ukupnim rezultatom 6:5.

Dva pogotka za Slogu je postigao Matija Zeman, a jednog Luka Zeman. Strijelci za No Limit su bili Dominik Smiljanić, Ivan Saša Švarbić i Dino Reščić.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content