Pet novih slučajeva u VPŽ: Ozdravilo osam, a u samoizolaciji 235 osoba

Novih petero zaraženih bilježi Virovitičko-podravska županija u posljednjem 24-satnom intervalu. Među 77 testiranih, tri muškarca i dvije žene bili su pozitivni na COVID-19. Svi imaju blage simptome virusa SARS-CoV-2, a epidemiološki se ispituje gdje su se zarazili. Inače, u zadnja 24 sata, osmero je oporavljenih i nisu više na listi aktivnih s koronavirusom, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

U Općoj bolnici Virovitica trenutno je hospitalizirano četvero COVID-19 pacijenata. U samoizolaciji se nalaze 235 osobe. Osim toga u KBC-u Osijek su tri osobe s područja Virovitičko-podravske županije, dvije u respiratornom centru i jedna na odjelu za kisik.

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije apeliraju na odgovorno ponašanje uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera. Od početka koronavirusa, na području Virovitičko-podravske županije, 186 osoba se zarazilo. Od toga, 51 ih je trenutno aktivan, 129 osoba se oporavilo, dok su tri žene i tri muškarca preminuli.

(vpz.hr)

Povezane vijesti

Skip to content