PO NASLOV S NOVIM TRENEROM Iskusni strateg Stipe Rebić sjeo na vruću klupu županijskog drugoligaša Turanovca

Ljetos je ambiciozni županijski drugoligaš Turanovac, koji je pred početak nove sezone slagao odlični igrački sastav, napustio iskusni trener Stjepan Pleše.

Desetak dana trajala je potraga za novim trenerom. Doveden je Miroslav Čor, koji se nije dugo zadržao na Jelavu. Na sam dan odigravanja kup utakmice s Viroviticom napustio je klub. Odlaskom trenera iz Turanovca, otišlo je i nekoliko igrača.

U klubu su se konsolidirali i krenuli u potragu za novim strategom. Prva dva kola 2. županijske nogometne lige Zapad uspješno su odrađena bez trenera na klupi, ali u idućim utakmicama slijede puno ozbiljniji ispiti. Intenzivirala se potraga, pa je nakon razgovora u srijedu, već u četvrtak dogovorena suradnja sa Stipom Rebićem, donedavnim trenerom županijskog prvoligaša Rezovca.

Nakon uspješne prvoligaške vratarske karijere Stipe Rebić vodio je niz klubova s virovitičkog područja. Novi trener bit će na klupi već u nedjeljnoj utakmici 3. kola 2. županijske nogometne lige Zapad, kada na Jelavu gostuje Podgorje, koje isto kao i Turanovac ima, do sada osvojenih maksimalnih šest bodova.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content