Počele lige za juniore i kadete Nogometnog središta Varaždin: Virovitički juniori na otvaranju sezone pobijedili đurđevački Graničar

Prvim kolom počele su s natjecanjem 1. lige juniora i kadeta skupine Istok Nogometnog središta Varaždin. Naša županija ove sezone u spomenutim natjecanjima ima dva predstavnika, Viroviticu i Pitomaču. Obje momčadi su bili domaćini.

Virovitičani su ugostili Graničar iz Đurđevca. Kadeti su nakon nekoliko propuštenih prilika uvjerljivo poraženi rezultatom 4:0.

IMG 5105 Custom

Juniori su iskoristili dvije prilike u prvom dijelu i poveli zgodicima Frana Pristera i Filipa Kukolja. Na samom kraju utakmice Virovitica je postigla još dva zgoditka. U 85. minuti gostujući vratar Ivan Topolovčan je skrivio jedanaesterac, zbog čega je dobio crveni karton. Penal je uspješno realizirao Nikola Zalović. U posljednjoj minuti konačni rezultat 4:0 postavio je svojim pogotkom Angelo Bernardo Radović. Svojom igrom se posebno istakao Luka Bratanović.

Pitomača je na svom terenu igrala s prvoligaškim nadama koprivničkog Slaven Belupa. Kadeti Slaven Belupa su bili uvjerljivi pobijedivši 8:0, dok su juniori iz Koprivnice bili bolji od Pitomačana 4:2. Zgoditke za Pitomaču su postigli Karlo Jakupec i Matej Babić.

U drugom kolu Virovitica gostuje kod Mladosti u Ždralovima, a Pitomača kod Radnika u Križevcima.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”603523″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content