Policijskim službenicima PP Slatina dodijeljene medalje za izuzetan pothvat u policijskom postupanju

Danas (utorak) u Zagrebu, na proslavi Dana policije, sudjelovao je načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević sa dvojicom policijskih službenika Policijske postaje Slatina, a na kojoj je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović uručio dvije medalje za izuzetan pothvat u policijskom postupanju, policijskom službeniku za maloljetničku delinkvenciju i obradu kriminaliteta Domagoju Nađu i policijskom službeniku prometnom motociklistu Miljanu Raduloviću.

Policijski službenici Policijske postaje Slatina dobili su medalje jer su tijekom obavljanja zadataka pokazali izuzetnu hrabrost, profesionalnost, zakonitost postupanja, angažiranost, pravovremeno reagiranje i ustrajnost.

IMG da9c4185e07ab1820443a87f06e529f0 V
foto: PU virovitičko-podravska

U ožujku ove godine riskirali su vlastiti život, a što je rezultiralo uhićenjem počinitelja kaznenog djela ubojstava i pokušaja ubojstva.

Unatoč tome što je počinitelj pucao po njima dugim vatrenim oružjem, ova dvojica policijskih službenika doveli su u pitanje vlastiti život, a sve kako bi spriječili stradavanje drugih osoba. Nisu odustali, dok nisu svladali i uhitili počinitelja.

(viroviticko-podravska-policija.gov.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content