Sedam novih slučajeva u VPŽ: Troje srednje, a četvero mlađe životne dobi

Među 86 uzoraka koji su u zadnja 24 sata poslani na analizu za SARS-CoV-2, njih sedam je pozitivno, dva su još u obradi, a 77 je negativno, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

Među navedenih sedam novozaraženih, petero je muškaraca i dvije su žene. Troje je srednje, a četvero mlađe životne dobi. Dvoje su asimptomatski, a ostalih petero pokazuju blage simptome na COVID-19.

Dvije osobe od navedenih sedmero su kontakti ranije zaraženih, a kod petero će se epidemiološki utvrditi gdje su se zarazili.

U Općoj bolnici Virovitica, trenutno je hospitalizirano sedmero COVID-19 pacijenta. Istodobno, oporavile su se dvije osobe. Trenutno je 208 osoba u samoizolaciji.

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, apeliraju i pozivaju na odgovorno ponašanje te pridržavanje postojećih epidemioloških mjera.

Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije 167 osoba se zarazilo. Od toga je 68 trenutno aktivno, 94 osoba se oporavilo, dok su tri žene i dva muškarca preminuli.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content