Sve će biti spremno za početak nove školske godine: Svaka škola na svojoj će web stranici postaviti upute za učitelje, učenike i roditelje

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, uz nazočnost zamjenika župana, ujedno i načelnika Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije Marija Klementa, člana stožera i ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije dr. Miroslava Venusa, kao i pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju VPŽ Vesne Šerepac, održana je sjednica kolegija svih ravnatelja osnovnih i srednjih škola.

IMG 1425
Foto: K. Toplak

Na sjednici se govorilo o epidemiološkim mjerama vezanim uz početak nove školske godine. Konstatirano je kako će svaka osnovna i srednja škola s područja naše županije na svojoj službenoj stranici ili Facebook profilu, upoznati i učenike i njihove roditelje s epidemiološkim pravilima za početak nove školske godine. Rečeno je kako će sve biti spremno za prvi dan škole, odnosno ponedjeljak 7. rujna. Inače, epidemiološke upute kojih se trebaju držati i učitelji, učenici i roditelji mogu se pronaći OVDJE.

(vpz.hr)

IMG 1428
Foto: K. Toplak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content