TEŠKA OZLJEDA IGRAČA VIROVITICE Momčad s Vegeške ispala iz Hrvatskog kupa: Za Denisa Kovača gotova polusezona

Nogometaši Virovitice poraženi su u pretkolu završnice Hrvatskog nogometnog kupa na gostovanju u Vinkovcima od domaćeg Dilja 1:0.

U utakmici u kojoj nije bilo puno igre, domaća momčad je težila destrukciji, onemogućavajući gostujuću momčad da razvije svoju pas igru. Obostrano nije stvoreno previše prilika za zgoditak. Gosti svoje dvije najizrazitije nisu iskoristili. Propustili su ih realizirati Nikola Suvajac i Rok Horaček.

U 24. minuti teže je ozlijeđen igrač Virovitice Denis Kovač, koji je zbog toga morao napustiti igru. Prvi pregledi u vinkovačkoj bolnici ne ulijevaju optimizam. Prema svemu sudeći zbog frakture jedne kosti u stopalu, za Denisa je ova polusezona završena.

Domaća momčad je u 63. minuti iskoristila jednu pogrešku virovitičke obrane i zgoditkom Marka Martinkovića došla do minimalne prednosti 1:0, koja im je na kraju bila dovoljna za plasman u 1/16 završnice Hrvatskog kupa.

– Nismo odigrali na našoj razini. Malobrojne prilike smo promašili, što nas je na kraju koštalo plasmana u daljnje natjecanje – na kraju je zaključio trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content