U srijedu, 2. rujna na rasporedu 3. kolo 4. lige BJ-KC-VT: Pitomača konačno u kompletnom sastavu, Slatina želi doći do svoje prve pobjede

Danas (srijeda) u 17.30 sati igraju se utakmice 3. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Nogometaši Pitomače gostuju u Garešnici kod Garića. Pitomački nogometaši će konačno nastupiti u kompletnom sastavu. Trener Goran Bosilkovski konačno će moći računati na sve igrače. U sastav mu se vraćaju Luka Skoko, Luka Sabljić, Matej i Patrik Babić, a između vratnica će ponovno stati Hrvoje Zdelar. Garić u dosadašnja dva kola nije osvojio niti jedan bod, zato će pošto-poto željeti doći do bodova.

-Neće nam biti lako, ali u kompletnom sastavu možemo iznenaditi domaće igrače – uvjeren je trener Bosilkovski.

U svojoj drugoj utakmici na svom terenu danas u 17:30 sati Slatina će nastojati osvojiti tri boda. Na stadion Antuna Tone Butorca dolazi Tehnika Koprivnica, koja ove sezone ima odličan sastav. U dosadašnjim utakmicama trener Damir Pemper imao je velikih problema s ozljedama igrača. Pemper se nada da će njegovi fizioterapeuti i liječnička služba uspjeti osposobiti većinu igrača, kako bi što kompletniji mogli istrčati na teren i doći do prve ovosezonske pobjede.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content