U županijskoj vijećnici održana edukacija na temu “Mladi, ljudska prava i ravnopravnost spolova”

U županijskoj vijećnici u Virovitici, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, a u sklopu projekta koji Udruga SOS Virovitica u partnerstvu s Klubom mladih Virovitica provodi pod nazivom “Iskoristi svoje potencijale!”, održana je edukacija za mlade na temu “Mladi, ljudska prava i ravnopravnost spolova”.

Predavačice su bile Desa Kolesarić, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Virovitičko-podravske županije i predsjednica virovitičke udruge SOS,  te Renata Taušan, tajnica Kluba mladih Virovitica. Edukacija je bila namijenjena mladima koji se svojim angažmanom žele aktivno uključiti u društvene i političke procese u zajednici i raditi na jačanju svojih kapaciteta kroz neformalni oblik obrazovanja te tako povećati znanja,motiviranost i interes za aktivnije uključivanje u život lokalne zajednice.

IMG 4685

Projekt “Iskoristi svoje potencijale!” jednogodišnji je projekt koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a provodi ga Udruga SOS Virovitica u partnerstvu s Klubom mladih Virovitica. Cilj projekta je poticanje mladih na području Virovitičko-podravske županije za preuzimanje uloge aktivnog građanina u rješavanju pojedinih društvenih problema.

(www.vpz.hr, foto: K. Toplak)

[g-gallery gid=”604953″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content