UDVDR RH prijenosnim računalima darovala dvoje studenata – djecu hrvatskih branitelja

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske na čelu s general – pukovnikom Đurom Dečakom, već niz godina provodi projekt “Pomozimo studentima i maturantima – djeci hrvatskih branitelja”, kupnjom informatičke opreme (laptopa).

Iz UDVDR RH – Ogranka Virovitica ove godine u projekt je uključeno dvoje studenata, i to Marijana Kovačević iz Virovitice, studentica Fakulteta socijalne pedagogije i edukacijske rehabilitacije te Helena Vargović iz Špišić Bukovice, studentica Prehrambeno-tehnološkog fakulteta.

Inače, do sada je UDVDR RH djeci studentima – maturantima s područja Virovitičko – podravske županije donirala ukupno 43 prijenosna računala (laptopa), što je hvalevrijedan projekt pomoći studentima – maturantima slabijeg imovinskog stanja.

IMG 150227f5e2fd461981f10dd7137b3e41 V horz 900x430 e1600871083402

Iz dobro poznatih razloga, zbog epidemije novog koronavirusa podjela informatičke opreme nije izvršena skupno za sve studente u restoranu ‘Gastroglobus’ u Zagrebu, već su laptopi uručeni od strane dopredsjednika UDVDR-a Ogranka Virovitica, Franje Štroka i predsjednika Vlade Paurića osobno navedenim studentima.

Za napomenuti je da se navedeni projekt nastavlja i u 2021. godini.

-Ovom prilikom zahvaljujemo se u ime navedenih studenata, donatorima – predsjedniku Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske general – pukovniku Đuri Dečaku i tvrtci Flora na čelu s direktorom Željkom Iharošem, kao i neumornoj pročelnici Odjela za humanitarne djelatnosti Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske Dubravki Kutleša Herljević – poručili su iz UDVDR Ogranka Virovitica.

(UDVDR Ogranak Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content