Virovitički Oldtimer klub priključit će se humanitarnoj akciji za SOS Dječje selo Ladimirevci

Oldtimer klub Virovitica ove će se godine po prvi put uključiti u humanitarnu akciju za SOS Dječje selo Ladimirevci. U nedjelju, 4. listopada humanitarni oldtimer maraton kreće iz Garešnice, a u Viroviticu stiže oko 11:30 sati te potom nastavlja put Donjeg Miholjca i SOS Dječjeg sela.

Okupljanje sudionika u Virovitici bit će na parkiralištu trgovačkog centra Park&Shop gdje će članovi Oldtimer kluba Virovitica prikupljati sredstva za SOS Dječje selo od 10 sati pa sve do polaska koji će biti u 12:15 sati. Prikupljanje sredstava bit će organizirano i u subotu od 10 do 12 sati na parkiralištu kod Zagrebačke banke gdje će članovi Oldtimer kluba Virovitica izložiti svoje automobile te će se građani koji doniraju sredstva moći i provozati u starodobnim vozilima.

– Pozivamo građane da svojom donacijom pomognu mališanima u SOS Dječjem selu i tako im barem na neki način učine život u Dječjem selu lakšim. Svaka uplata će se transparentno evidentirati i objaviti na stranicama organizatora Oldtimer kluba Kurbla Garešnica – poručili su iz Oldtimer kluba Virovitica.

(www.icv.hr, tm)

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content