ŽETVA MEDALJA U SUKOŠANU Kristina Horvat, Milena Đurđević i Filip Gregorić prvaci Hrvatske

U Sukošanu je održano IX. državno prvenstvo u powerliftingu i bench pressu na kojemu su već tradicionalno uspješni bili članovi Powerlifting kluba Virovitica. U powerliftingu Virovitičani su osvojili tri naslova prvaka. Kristina Horvat je u kategoriji “seniorke do 72kg” bila prva s dva podignuta rekorda: u čučnju sa 152,5kg i bench pressu sa 107,5kg. U mrtvom dizanju Kristina je podigla 170kg. Ukupno je podigla 430kg te je s tim rezultatom postala apsolutna državna prvakinja.

Milena Đurđević je u kategoriji “Master 1 do 72kg” također bila prva te je postavila novi rekord u čučnju 97,5kg.
U kategoriji kadeta do 74kg Filip Gregorić je također osvojio prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

U bench pressu Kristina Horvat je u seniorskoj konkurenciji do 72kg osvojila prvo mjesto sa rekordom od podignutih 105kg, dok je Milena Đurđević u kategoriji M1 do 72kg bila najbolja s novim državnim rekordom. Josip Zeba bio je drugi u kadetskoj konkurenciji do 93kg.

Rezultati su mogli biti i bolji, ali su Milena Đurđević i Kristina Horvat prvog dana uz natjecanje i sudile pa je umor bio uzrok nešto skromnijih rezultata u bench pressu. No, unatoč tome u klubu su izuzetno zadovoljni postignutim rezultatima. (www.icv.hr, mš, foto: Powerlifting klub Virovitica)