1. ŽNL Bratstvo i Podravac otvaraju 9. kolo: Može li Mladost u Miljevcima zaustaviti pobjedničku seriju Sloge iz Zdenaca?

Ovog vikenda se igraju susreti 9. kola 1. županijske nogometne lige. Novi termin za utakmice je 16 sati.

U subotu, 3. listopada, na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju igraju Bratstvo i Podravac iz Sopja. Gosti iz Sopja već četiri kola ne znaju za pobjedu, a posljednja tri kola nisu osvojili niti jedan bod. Bratstvo će željeti pokazati da je prošlonedjeljni susret u Zdencima bio samo loš dan. Puno razloga za zanimljivu utakmicu.

Sve ostale utakmice se igraju u nedjelju, 4. listopada.

Mladost iz Miljevaca prošlog vikenda je došla do rekordne pobjede od 11:1 na gostovanju u Koriji. Sada je domaćin vodećoj Slogi iz Zdenaca koja je nanizala tri uzastopne pobjede. Mogu li Miljevčani, koji u svom sastavu imaju kombinaciju mladosti i iskustva, prekinuti tu seriju?

Graničar Bušetina je u svom Bereku domaćin Gradini. Domaća momčad je favorit, ali to ne znači da Gradina neće pokušati napraviti iznenađenje.

U Mikleušu se igra susjedski derbi između istoimene domaće momčadi i Mladosti iz Čačinaca. Odnosi između klubova su korektni, ali na zelenom terenu uvijek je prestiž pobijediti najbližeg susjeda.

Voćin bi se petom pobjedom u nizu učvrstio u gornjem dijelu tablice, ali mora biti oprezan jer iskusni trener gostujuće Mladosti 1930. iz Čađavice Robert Đurina sigurno sprema neko taktičko iznenađenje.

Dinamo bi na svom terenu u Četekovcu pobjedom donekle uhvatio priključak s momčadima koje se bore za opstanak, a gosti iz Borove će se pobjedom pokušati rehabilitirati za domaći poraz sa Slavonijom iz Sladojevaca.

Slavonija nakon gostujuće pobjede u Borovi domaćim uspjehom nad Omladincem iz Korije napravila bi veliki korak prema sigurnoj zoni. Omladinac će željeti pokazati da je rekordni poraz u prošlom kolu bio izuzetak.

Na rezovačkom Laništu domaća momčad je favorit. Gosti iz Ćeralija do sada na gostovanjima nisu osvojili niti jedan bod, ali će nakon domaćeg poraza od Mladosti iz Čačinaca pokušati izgubljeno nadoknaditi na gostovanju u Rezovcu.

Malo hladnije vrijeme neće biti prepreka gledateljima da dođu pogledati zanimljive utakmice.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content