1. ŽNL Gradina na krilima Juhasa, a Ćeralije na pogon Perića preokretima do bodova: Zdenačka Sloga sve bliža jesenskom naslovu

Jučer (nedjelja) su odigrane utakmice 12. kola 1. županijske nogometne lige.

Vodeća Sloga je u Zdencima pobjedom 3:1 nad Voćinom napravila još jedan korak prema naslovu jesenskog prvaka. Sloga je povela u 21. minuti pogotkom Davora Jozića. Rezultat se nije mijenjao do 74. minute, kada su postignuta dva zgoditka. Prvo je Florijan Rupčić doveo domaću momčad u prednost od 2:0. Nakon toga iz kaznenog udarca Ivica Gusić je smanjio na 2:1.

Konačni rezultat 3:1 postavio je svojim drugim zgoditkom Florijan Rupčić u 81. minuti. Uz Rupčića, odlično je odigrao i Patrik Turković. Utakmica je odigrana u odličnom navijačkom ambijentu, kako s domaće, tako i s gostujuće strane, uz odličnu koreografiju navijačkim bakljama.

Sloga Zdenci – Voćin 3:1
Igrač utakmice: Patrik Turković

Mladost je na svom terenu u Čačincima odlično otvorila utakmicu s Borovom. U prvom dijelu je povela zgoditkom Darija Periše u 37. minuti. Na 2:0 povećao je Ivan Mužar iz kaznenog udaraca u 58. minuti. Nakon toga, domaći su igrači malo stali.

Momčad Borove je smanjila zgoditkom Darka Obžetića iz kaznenog udarca u 68. minuti. Pet minuta kasnije Luka Dragosavac postiže treći domaći zgoditak. Samo tri minute kasnije Marko Doležal je smanjio na 3:2. Igralo se otvoreno, a gosti propuštaju odličnu priliku za izjednačenje. Pitanje pobjednika riješio je Ivan Mužar svojim drugim zgoditkom u 81. minuti.

Mladost Čačinci – Borova 4:2
Igrač utakmice: Vlado Maršić

U Gradini je gostujuća momčad Slavonije iz Sladojevaca povela zgoditkom Mihaela Novakovića u 10. minuti. U drugom dijelu domaća momčad je napravila preokret s dva zgoditka Zvonimira Juhasa u 61. i 73. minuti. Oba puta Juhas je bio precizan s bijele točke. Pet minuta nakon pobjedničkog zgoditka Juhas je morao napustiti igru zbog drugog žutog kartona. Do kraja gosti nisu uspjeli materijalizirati brojčanu nadmoć.

Gradina – Slavonija Sladojevci 2:1
Igrač utakmice: Zvonimir Juhas

U Ćeralijama je odigrana utakmica puna preokreta. Gostujuća Mladost iz Miljevaca bila je dva puta u prednosti, ali je na kraju poražena 3:2. Goste je u prednost doveo David Puača zgoditkom u 24. minuti. U posljednjoj minuti prvog dijela poravnao je najubojitiji domaći igrač Franjo Perić.

U 62. minuti Mladost je ponovno u prednosti. Strijelac je bio Dario Pohiba. Do kraja je domaća momčad uspjela preokrenuti rezultat i doći do tri boda. Izjednačio je Mario Jozić u 73. minuti, dok je pobjedonosni zgoditak postigao Franjo Perić u 88. miinuti.

Ćeralije – Mladost Miljevci 3:2
Igrač utakmice: Franjo Perić

Podravac je nastavio pobjeđivati sa šest postignutih zgoditaka. Na svom terenu je svladao Dinamo iz Četekovca 6:1. Do odmora je bilo 4:0. Prvo je svoju mrežu pogodio gostujući igrač Ivan Troha u četvrtoj minuti susreta. Na 2:0 povećao je Nikola Menegati u 10. minuti, a na 3:0 Ivan Ibriks u 15. minuti. Prvi dio je zaključio svojim zgoditkom Mario Matić u 32. minuti.

Božo Rivić je u 53. minuti smanjio na 4:1 . Do kraja su domaći igrači postigli još dva pogotka, Mario Tolo u 56. i Matej Androš u 60. minuti.

Podravac Sopje – Dinamo Četekovac 6:1
Igrač utakmice: Hrvoje Javorović

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content