1. ŽNL Od ovog vikenda nema gledatelja na utakmicama: Kolo otvaraju Bratstvo i Rezovac, Vuković i Pleše protiv bivših klubova

Ovog vikenda u 14 sati igraju se susreti 13. kola 1. županijske nogometne lige.

Prva utakmica se igra u subotu, 31. listopada na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju. Bratstvo je domaćin Rezovcu. Njihove međusobne utakmice uvijek su bile derbiji, a ovoga puta ima i jedna dodatna zanimljivost. Na klupi Bratstva je Zlatko Vuković, koji je nekoliko sezona uspješno vodio Rezovac, dok je Stjepan Pleše, aktualni trener Rezovca, bio dugogodišnji trener Bratstva.

U nedjelju, 1. studenog, igraju se preostale utakmice.

Najzanimljivije bi trebalo biti u Bušetini gdje drugoplasirana momčad Graničar Bušetine dočekuje četvrtu Mladost iz Čačinaca. U domaći sastav vraća se Samuel Spudić, koji je odradio žute kartone, ali zbog istog razloga u momčadi neće biti Karla Petrinića, Stivena Čančara i Lovre Štefanca. Obje momčadi ići će na pobjedu, što znači da bi trebalo biti neizvjesno do posljednje minute.

Vodeća Sloga iz Zdenaca je favorit na gostovanju u Čađavici kod Mladosti 1930. To ne znači da domaći strateg Robert Đurina ne priprema neko iznenađenje gostujućem kolegi Draganu Trupini. Domaćim nogometašima svaki bod vrijedi zlata u borbi za opstanak u ligi.

Voćin je u Ćeralijama domaćin Podravcu iz Sopja. Gosti su se u proteklim kolima razbudili i igraju sve bolje, a Voćin ima kvalitetnu momčad koja nipošto ne želi gubiti na “svom” terenu.

Borova se nakon dva gostovanja vraća na svoj teren. U goste joj dolazi Omladinac iz Korije, koji će na krilima prošlonedjeljne pobjede pokušati nastaviti pobjednički niz.

Dinamo na svom travnjaku u Četekovcu mora pobjeđivati ako se želi izboriti za opstanak u ligi, a gostujuća Gradina dolazi rasterećena rezultatskog imperativa.

U Sladojevcima se Slavonija i Ćeralije bore za bodove s kojima se mogu priključiti sredini tablice.

U Miljevcima domaća Mladost mora prekinuti niz od četiri susreta bez pobjede, a gosti iz Mikleuša će tražiti rehabilitaciju za uvjerljiv domaći poraz od Bratstva.

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite, zbog pogoršanja epidemiološke situacije, svi sportski susreti se igraju bez gledatelja. To će biti veliki problem domaćim klubovima prilikom organizacije susreta.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content