2. ŽNL Ćorić s Bilogorom napravio još jedan korak prema jesenskom naslovu, Kladare na Jelavu iznenadile Rebićev Turanovac

U 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad odigrane su utakmice 9. kola.

Lukač 05 na svom terenu poveo je u susretu s Dinamom iz Kapele Dvora zgoditkom dojučerašnjeg Dinamovca Matea Draganića. Do odlaska na odmor s dva zgoditka rezultat je preokrenuo Karlo Draganić. U drugom dijelu gosti iz Kapele Dvora su postigli još dva pogotka i pobijedili 4:1. Strijelci u nastavku bili su Nikola Šerepac i Mirko Iličić. Pred sam kraj utakmice pozlilo je domaćem igraču Mihaelu Taušanu te je prevezen u Opću bolnicu Virovitica.

Napredak je u Rušanima pobijedio Dravu iz Terezinog Polja 5:2. Prvi dio je završio 2:2, dok su u nastavku domaći postigli još tri zgoditka i došli do uvjerljive pobjede. Po dva zgoditka za domaću momčad postigli su Nikola Ivanović i Josip Šoštar, dok je jednom mrežu pogodio Robeto Lukinić. Oba zgoditka za goste je postigao Ivan Mareković.

Vodeća Bilogora 1947. na svom terenu u Špišić Bukovici pobijedila je lakoćom Mladost iz Vukosavljevice 5:0. Tri zgoditka postigao je Siniša Vlaisavljević, a po jednog Josip Čoklo i Stipo Djak. Momčad trenera Miroslava Ćorića ovom se pobjedom još više približila naslovu jesenskog prvaka.

Milanovački Sokol poveo je u Grabrovnici u susretu s Cratijom 1:0 zgoditkom Josipa Lanšćaka. Croatia je u drugom dijelu zgodicima Matije Pavića, Josipa Milakovića i Antonija Vidovića došla do pobjede 3:1.

Kladare su pobijedile Turanovac na njegovom terenu 3:2. Bilo je ovo ujedno i iznenađenje kola. Strijelci za Kladare bili su Dominik Maresić, Antun Hodak i Ivan Debeljak, dok su zgoditke za Turanovac postigli Dario Čančar i Miroslav Šklebar.

U skupini Istok odigrana je odgođena utakmica 2. kola između Standarda iz Nove Šarovke i Dinama iz Josipova. Susret je završio podjelom bodova rezultatom 2:2. Dinamo je poveo 2:0 s dva zgoditka Milenka Beneša. U drugom dijelu Standard je poravnao zgodicima Tonija Hrgetića i Vedrana Gabuda. Standard je susret završio s devet igrača, jer su po dva žuta kartona dobili Darko Tušek i strijelac Vedran Gabud.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content