3. HNL SJEVER Papuk i ovog vikenda pred svojim navijačima: Protiv Podravine nema kartoniranih nekoliko prvotimaca među kojima i kapetana Bušljete

Iza nogometaša orahovačkog Papuka tjedan je priprema za novi prvenstveni ogled. U sklopu 10. kola 3. HNL Sjever u Orahovicu stiže Podravina iz Ludbrega, momčad iz sredine prvenstvene ljestvice.

Papukovci u ovu utakmicu ulaze lišeni pomoći kapetana Tomislava Bušljete te Podboja, Kaltenbahera i Miroslava Rukavine zbog žutih kartona, a nakon zadnjeg treninga oni “ozlijeđeni” ipak će moći nastupiti. Papuk ide hrabro po važne bodove, a treba reći da su ovi momci unatoč velikim problemima u klubu, istinski ratnici:

-Nije nam lako, ali momci daju maksimalno od sebe na treninzima, bore se, hrabre i pokazuju koliko im je stalo do momčadi, do kluba. Dolazi nam Podravina, momčad s kojom možemo igrati. Imamo problema s kartonima i ozljedama, ali koliko nas ima, stisnut ćemo zube i hrabro ući u dvoboj. Siguran sam da će ovi momci koji budu istrčali na teren dati sve od sebe da pokažu da vrijede puno više od onoga što pokazuje prvenstvena ljestvica – kaže mladi Papukov trener Martin Majdenić.

Utakmica Papuka i Podravine u Orahovici igra se danas (subota) u 15:00 sati.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content