3. HNL SJEVER Virovitica na krilima Vučemilovića-Jurića osvojila vrijedan bod u Svetom Martinu na Muri

Nakon poraza na svom terenu od Bjelovara, nogometaši Virovitice u 7. kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever gostovali su kod jedne od najboljih momčadi lige, Poleta u Svetom Martinu na Muri.

Domaća momčad je u prvom dijelu opravdala ulogu favorita. Dominirala je na terenu i tu svoju igru je materijalizirala zgoditkom Tomislava Medveda u 21. minuti. Uz zgoditak, nogometaši Poleta su propustili još nekoliko sjajnih prilika. Do odlaska na odmor rezultat se nije mijenjao.

U drugom dijelu, kao da su na teren izašle neke druge momčadi. Gosti iz Virovitice postepeno su preuzimali niti igre. Sve ozbiljnije su ugrožavali domaću mrežu. U 57. minuti Domagoj Vučemilović – Jurić iskoristio je jedan ubačaj i glavom zakucao loptu u domaću mrežu.

U preostalih tridesetak minuta gosti iz Virovitice su propustili doći do sva tri boda. Najbolje prilike za zgoditak su propustili Josip Ivačić, Davor Sinjaković i Rok Horaček.

-U svim dosadašnjim utakmicama u kojima smo odigrali u skladu sa svojim mogućnostima došli smo do bodova. To je samo potvrda, da ne smije biti opuštanja u idućim kolima – naglasio je nakon uspješnog gostovanja trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

Polet Sveti Martin na Muri – Virovitica 1:1
Najbolji u virovitičkim redovima: Domagoj Vučemilović – Jurić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content