3. HNL SJEVER Virovitičani gostuju na Gradskom stadionu u Križevcima: Pobjeda protiv vodećeg Radnika gura ih u borbu za jesenski naslov

U 10. kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever nogometaši Virovitice ponovno putuju na gostovanje. Nakon pobjede u prošlom kolu u Virju, u subotu, 24. listopada u 15 sati na Gradskom stadionu u Križevcima igraju s vodećom momčadi lige – Radnikom, za kojom zaostaju sedam bodova.

Dosadašnji susreti u ovoj sezoni pokazali su da su momčadi dosta izjednačene te da nema izrazitog favorita. To pokazuje i izbijanje križevačkog Radnika na prvu poziciju ispred Mladosti iz Ždralova i Poleta iz Svetog Martina na Muri.

Virovitički nogometaši su dosad igrali promjenjivo. Bili su uspješni u susretima s vodećim momčadima, a znali su gubiti od ekipa s dna tablice. Posebno je interesantno da su Virovitičani osvojili više bodova na gostovanjima nego na svom travnjaku.

Trener Virovitice Vjekoslav Vučeta nema problema s kartoniranim igračima, što bi mu trebalo olakšati posao prilikom sastavljanja početne postave.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content