4. LIGA BJ-KC-VT Pitomača i Bilogorac u odgođenom susretu 4. kola: Presečanova momčad pobjedom bi napravila iskorak prema sredini

U srijedu, 7. listopada u 15:30 sati na pitomačkom Gmanju igra se odgođeni susret 4. kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Domaća momčad dočekuje Bilogorac iz Velikog Trojstva. Ove dvije momčadi su trenutno susjedi na tablici. Bilogorac je 12. s četiri, a Pitomača 13. s tri osvojena boda, s tim da su nogometaši Pitomače odigrali dvije utakmice manje.

Zbog samoizolacije momčad Pitomače 14 dana nije trenirala. Slijedio je furiozni nastavak natjecanja u kojemu su Pitomačani u osam dana odigrali tri utakmice.

Igrači trenera Ivana Presečana su sada imali deset dana za mirnu pripremu za nadolazeće utakmice. Prva u tom nizu je utakmica s Bilogorcem. U Pitomači su uvjereni da će doći do tri boda kojima će uhvatiti priključak s momčadima u sredini tablice.

U sastavu momčadi bi trebao biti novi igrač u pitomačkim redovima Matko Reščić, koji je došao iz trećeligaša Virovitice.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content