4. LIGA BJ-KC-VT Promijenilo se stanje na ligaškoj ljestvici: Pemperova Slatina sada je najbolje plasirana momčad s područja VPŽ

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 11. prvenstvenog kola 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, u kojoj se, s područja naše županije natječu momčadi Suhopolja, Pitomače i Slatine.

Suhopolje, nakon dugo vremena više nije najbolje plasirana momčad s područja VPŽ. Sada je tu ulogu preuzela Slatina.

Slatinčani se s omjerom pobjeda, remija i poraza 4-2-4 nalaze na 7. mjestu s dosad osvojenih 14 bodova. Momčad trenera Damira Pempera do ove je pozicije došla pobjedom protiv posljednjeplasiranog Bilogorca u Velikom Trojstvu. Slatinska ekipa na samo je dva boda udaljena od petoplasiranog Garića i pet bodova od četvrtoplasirane Tehnike.

Isti broj bodova kao Slatina ima i Suhopolje, ali momčad trenera Tomislava Filipovića ima za nijansu slabiju gol razliku. Suhopoljski Grofovi također će se u preostala četiri kola upustiti u borbu za gornji dom ligaške ljestvice.

Pitomača je sada na 11. mjestu s 12 osvojenih bodova, ali samo je dva boda udaljena od Slatine i Suhopolja. Pogledom na tablicu jasno je da će međusobna bitka konkurenata s područja županije biti neizvjesna do posljednjeg kola.

Vodeći i dosad neporaženi Ferdinandovac s 24 te Dinamo iz Predavca i Bilogora 91′ iz Grubišnog Polja s 22 boda vodit će neizvjesnu utrku za naslov jesenskog prvaka.

Pitomača i Suhopolje ovog vikenda imaju izuzetno težak posao, jer, prije svega, idu na gostovanja i to kod momčadi iz gornjeg ligaškog doma. Presečanova momčad putuje u Daruvar, a Suhopolje u Koprivnicu kod Tehnike.

Slatinčani bi trebali imati “lagan” posao na stadionu Antuna Tone Butorca u susretu s trinaestoplasiranim Tomislavom, tako da bi se želje slatinskih navijača o prezimljavanju na nekoj od prvih pet pozicija mogle i ostvariti.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, D. Fišli)

Izrezak 4

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content