Antonijo Vuzem sa svojom Futsal Pulom u osmini finala kupa Hrvatske dočekuje momčad Uspinjače Gimko

Preostala su još tri susreta osmine finala kupa Hrvatske u futsalu koji se odigrava od 19. listopada do danas (srijeda).

U ponedjeljak smo doznali prva dva četvrtfinalista, to su Novo Vrijeme Apfel, koje je slavilo u Našicama 6:2, te Alumnus koji je u dramatičnoj utakmici svladao Brod 035 nakon raspucavanja ukupnim rezultatom 6:5.

Jučerašnjim pobjedama svoje mjesto u daljnjoj fazi natjecanja pronašli su i Crnica (7:0 Petrinjčica), Olmissum (3:2 Square) i Vrgorac (5:0 Aurelia Futsal), dok su danas na rasporedu preostala tri susreta koja će kompletirati sastav momčadi u četvrtfinalu.

Među momčadima koje još nisu odigrale svoje utakmice nalazi se i Futsal Pula, član 2. HMNL Zapad za koju nastupa rođeni Virovitičanin Antonijo Vuzem. Protivnik u ovoj fazi natjecanja bit će im prvoligaška momčad, zagrebačka Uspinjača Gimko.

Utakmica je na rasporedu danas od 20 sati, u pulskoj dvorani Doma sportova Mate Parlov.

Dodajmo još kako Futsal Pula nakon četiri odigrana kola drži vodeću poziciju 2. HMNL Zapad sa maksimalnih 12 bodova, a svoj doprinos dao je i Antonijo sa dva pogotka u posljednja dva kola.

Parovi osmine finala kupa Hrvatske:

Universitas : Split (srijeda, 21. listopada od 18:30 sati)

Futsal Pula : Uspinjača Gimka (srijeda, 21. listopada od 20 sati)

Porto Tolero : Futsal Dinamo (srijeda, 21. listopada od 20:30 sati)

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content