Čestitka predsjednice Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Vesne Bedeković u povodu obilježavanja Svjetskog dana učitelja

Uoči Svjetskog dana učitelja, koji se svake godine obilježava 5. listopada, predsjednica Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Vesna Bedeković uputila je čestitku svim učiteljima i ostalim prosvjetnim djelatnicima u kojoj stoji:

– Svjetski dan učitelja prigoda je izraziti poštovanje i zahvalnost svim odgajateljicama i odgajateljima, učiteljicama i učiteljima, profesoricama i profesorima, stručnim suradnicama i suradnicima na trudu, strpljenju, ljubavi i znanju koje prenose mladim generacijama, osobito u ovoj nastavnoj godini koja je u kontekstu pandemije izazvane virusom COVID-19 po mnogočemu izazovna. Vaš rad prepoznat je kao jedan od najvažnijih za razvoj društva u cjelini. Uz zahvalu na trudu koji ulažete u rad s djecom i učenicima u uvjetima pandemije, čestitam vam 5. listopada, Svjetski dan učitelja – stoji u čestitki predsjednice saborskog Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Vesne Bedeković. (sabor.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content