FOTO – 2. ŽNL Lukač 05 – Sveti Đurađ 0:5, Turanovac u derbiju očerupao Sokole, Crnac sam na vrhu

Odigrane su utakmice 7. kola 2. županijske nogometne lige Zapad.

Najviše pažnje je privlačio ogled u Turanovcu između domaće momčadi i milanovačkog Sokola. Gosti su poveli u 6. minuti pogotkom Mihaela Martela. Desetak minuta kasnije poravnao je Miroslav Šklebar. Domaća momčad je dominirala, ali 1:1 je rezultat s kojim se otišlo na predah. U drugom dijelu na terenu je praktički igrala samo domaća momčad, koja je došla na kraju do uvjerljive pobjede 6:1 i tako momčadi trenera Ante Mikulića nanijela prvi ovosezonski poraz. Zgoditke za ekipu stratega Stipe Rebića, koja je jučer posebno u drugom dijelu odličnom kombinatorikom svojim navijačima pružila puno razloga za veselje, postigli su Dario Čančar dva te Rene Prugovečki, Danijel Jurlina i Miroslav Šklebar. Ovom pobjedom Turanovac i dalje ostaje u borbi za vrh tablice.

Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice tek je u posljednjih 15 minuta slomila otpor Croatije u Grabrovnici pobijedivši 3:0. Zgoditke su postigli Stipo Djak, Josip Čoklo i Siniša Vlaisavljević.

Podgorje je na svom terenu istim rezultatom svladalo Mladost iz Vukosavljevice. Gosti su od 52. minute igrali s deset igrača, jer je isključen gostujući vratar Darko Veličan. Pogotke su postigli Mateo Jurković, Tomislav Feketija i Tomislav Krmpotić.

Dinamo iz Kapele Dvora je došao do druge ovosezonske pobjede. U općinskom derbiju bio je bolji od Drave iz Terezinog Polja 4:2. Pogotke za Dinamo su postigli Karlo Draganić dva te Mirko Iličić i Marko Kasumović po jednog. Strijelci za Dravu su bili Dominik Tepeš i Dario Matuzalem.

IMG 4721

Sveti Đurađ je s 5:0 svladao Lukač 05 na njegovom terenu. Dva zgoditka je postigao Marino Grizelj, a po jednom su se u strijelce upisali Matej Rajnović, Ante Slavić i Dalibor Ladović.

Kladare su s 3:0 svladale Napredak na njegovom terenu u Rušanima. Dva pogotka je postigao Ivan Debeljak, a jednog David Blatarić.

U skupini Istok igrale su se utakmice 6. kola.

Crnac je s 3:0 svladao Zrinski u Novoj Bukovici. Pogotke su postigli Josip Damjan, Darko Kokoška i Mihael Nikolić.

Munja je na svom travnjaku u Velikom Rastovcu remizirala 1:1 sa Standardom iz Nove Šarovke. Poveli su gosti zgoditkom Alena Mihalića u 52. minuti, a osam minuta kasnije poravnao je svojim pogotkom Faustino Douglas De Souza.

DOŠK iz Dolaca je svladao u Bakiću Mladost 1:0 pogotkom Marijana Velića u 42. minuti iz kaznenog udarca.

Dinamo iz Josipova je rezultatom 3:1 pobijedio Plave u Jugovom Polju. Za goste je dva pogotka postigao Antun Dunković, a jednog Antonio Dorčak. Strijelac za domaću momčad bio je Teo Matovina iz kaznenog udarca.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”608646″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content