FOTO Brana iz Bačevca jesenski prvak 3. ŽNL Zapad, u drugi dio sezone ulazi s 2 boda prednosti pred prvim pratiteljima

Proteklog vikenda doznali smo jesenske prvake 3. županijskih nogometnih liga na Istoku i Zapadu županije.

Zanimljivo je bilo u skupini Zapad u kojoj je, nakon subotnje pobjede nad Starom Brezovicom rezultatom 4:0, Aršanj zasjeo na vrh tablice. Momčad iz Sedlarice nije se dugo zadržala na vodećoj poziciji budući da je Brana iz Bačevca dan kasnije s visokih 10:0 slavila u Detkovcu kod domaćeg Slavena i osigurala naslov jesenskog prvaka. U preostalim susretima Turnašica je porazila Slogu 8:2, a Podravec je minimalno slavio u Otrovancu, završilo je 2:1.

Krčevina je naslov u skupini Istok osigurala još prije dva tjedna pobjedom u derbiju nad Kozicama 2:1. Bodovna razlika između ove dvije ekipe sada je još i veća, budući da su Kozice u posljednjem kolu remizirale s Grabićem 1:1, dok je Krčevina svladala Meljane rezultatom 6:0. Razlika između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe sada iznosi sedam bodova. U preostaloj utakmici posljednjeg kola 3. ŽNL Istok Slavonac je svladao Vašku 4:0.

U skupini Zapad na rasporedu je još jedna utakmica, zaostali susret 6. kola između Podravca i Sloge koji će se odigrati ovog vikenda, a koji neće promijeniti stanje na vrhu tablice.

(www.icv.hr, mra)

[g-gallery gid=”609601″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content