FOTO Deset golova Marije Roberte Magić i uvjerljiva pobjeda Pitomačanki za vodeću poziciju 2. HRL Sjever

U sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači odigran je susret 5. kola 2. hrvatske rukometne lige Sjever za žene. Igračice Pitomače su pobijedile drugu ekipu Bjelovara.

Gošće su povele na samom početku 1:0, a nakon toga je utakmica bila pod kontrolom domaćih igračica. Gošće su držale priključak do 25. minute, kada su se u pet minuta Pitomačanke odvojile na 19:12.

IMG 8529

U drugom dijelu rukometašice Pitomače su u nekoliko navrata imale i 14 zgoditaka prednosti. Utakmica je na kraju završila domaćom pobjedom 41:30.

Ovom pobjedom Pitomača se sa osam bodova nalazi na prvom mjestu na tablici. Isti broj bodova imaju Zelina i Đurđevac, ali obje ekipe su odigrale jednu utakmicu manje od Pitomače. U idućem kolu Pitomača je domaćin susjednom Đurđevcu.

IMG 8492

Pitomača: Iva Blažević, Iva Biuk, Lea Crlenjak 1, Erin Pintarić 1, Nina Ferić 5, Tamara Štefanec 5, Antonela Brlas, Sofija Martinčević, Andrea Matić 1, Nika Pintarić 1, Marija Roberta Magić 10, Danela Relić, Valentina Šanteković 8, Dora Šandrovčan 5, Maja Biuk 1 i Vita Domijan 3. Trenerica: Sanja Šandrovčan.

Sedmerci: 3 (1)

Isključenja: 2 minute (Erin Pintarić dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”610273″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content