FOTO Pitomačanke s 42:26 deklasirale Brođanke: Najefikasnija u visokoj pobjedi Valentina Šanteković

U trećem kolu 2. hrvatske rukometne lige za žene rukometašice Pitomače su na svom terenu u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića uvjerljivo pobijedile Brod iz Slavonskog Broda 42:26. Brođanke su u prva dva kola ubilježile dvije pobjede, dok je Pitomača nakon domaće pobjede nad Baranjom Beli Manastir izgubila na gostovanju u Koprivnici od Podravke II Lino.

Po prvi puta u pitomačkim redovima u ovoj sezoni zaigrala je Nina Ferić. Od samog početka Pitomača je pokazala da je u ovom ogledu bolja i kvalitetnija momčad. Gošće su uspjele izjednačiti na 1:1 i sve u nastavku je bilo u režiji domaćih igračica. U gostujućim redovima najraspoloženija je bila vratarka Gabriela Bajan koja je briljantnim obranama spriječila domaću momčad da dođe do još uvjerljivije pobjede.

IMG 7291

Domaće igračice su odigrale onoliko koliko je bilo potrebno da dođu do uvjerljive pobjede. Solidno je branila Iva Blažević dok su u napadačkim akcijama prednjačile Valentina Šanteković, Nina Ferić, Marija Roberta Magić i Tamara Štefanec. Vita Domijan je ovog puta bila nešto suzdržanija, u odnosu na protekle utakmice.

IMG 7359

-Zadovoljna sam uvjerljivim domaćim pobjedama. Vjerujem da ćemo početi osvajati i bodove na gostujućim terenima – najavila je trenerica Pitomače Sanja Šandrovčan.

ŽRK Pitomača: Iva Blažević, Iva Biuk, Erin Pintarić, Nina Ferić 9, Tamara Štefanec 7 (2), Antonela Brlas, Sofija Martinčević, Andrea Matić 1, Marija Roberta Magić 9, Valentina Šanteković 11, Ana Šimić Kaša 1, Dora Šandrovčan i Vita Domijan 4. Trenerica: Sanja Šandrovčan

Sedmerci: 5 (3)

Isključenja: 2 minute (Pintarić)

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”608488″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content