FOTO “Prolom oblaka”, okršaj bivših suigrača i posrtaj Pitomače na gostovanju kod vodećeg Ferdinandovca

Nakon tri uzastopne pobjede, nogometaši Pitomače u 10. kolu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica poraženi su na gostovanju u Ferdinandovcu kod vodeće momčadi lige rezultatom 3:1.

Utakmica se igrala gotovo u neregularnim uvjetima jer se “otvorilo nebo”. Jak jesenski pljusak dobro je natopio teren te su igrači teško mogli kontrolirati loptu. Obje ekipe su imale svoje prilike od kojih je domaća svoje realizirala. U 5. minuti nogometaši Ferdinandovca su poveli pogotkom Vjekoslava Turkovića. S minimalnom domaćom prednošću se otišlo na odmor.

IMG 7494

U 49. minuti igrač Pitomače Matej Babić dobio je crveni karton zbog sprječavanja domaćeg igrača u izglednoj prilici za zgoditak. Četiri minute kasnije Ferdinandovac je materijalizirao brojčanu prednost i zgoditkom Siniše Đipala povećao na 2:0. Već u 55. minuti bilo je 3:0. Pogodak je postigao vodeći strijelac lige Jurica Karan. Pitomački poraz je ublažio svojim pogotkom u 85. minuti Michael Zorić.

IMG 7507

– Domaća momčad je svoje prilike iskoristila dok mi svoje nismo. Idemo dalje, sutra je novi dan – rekao je kratko nakon utakmice trener Pitomače Ivan Presečan.

Ferdinandovac – Pitomača 3:1
Najbolji u pitomačkim redovima: Matko Reščić

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”609443″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content