FOTO Tehnika s minimalnih 1:0 na Gmanju porazila Pitomaču, Presečan: Blago rečeno, katastrofa!

Nakon tri uzastopne pobjede, koje su bile plod odličnih partija nogometaša Presečanove momčadi, proteklog je vikenda uslijedio “kišni” poraz u susretu s vodećim Ferdinandovcem. Danas (subota) su Pitomačani na svom Gmanju i pred svojim navijačima silno željeli započeti novi pobjednički niz, ali još jedna kišna subota donijela im je drugi uzastopni poraz.

U susretu 11. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, domaća momčad nije bila na razini zadatka, što je rezultiralo pobjedom Tehnike Koprivnice s minimalnih 1:0.

IMG 8325

Gosti su prvi put ozbiljnije zaprijetili u 10. minuti susreta, kada je Luka Ernečić izbio sam pred domaćeg vratara Hrvoja Zdelara. Zdelar je sjajno intervenirao i obranio prvi pokušaj, ali i onaj nakon odbijanca. Desetak minuta kasnije ponovno prijete gosti, ali Zdelar se novom intervencijom prometnuo u prvo ime prvog poluvremena.

Pitomačani su prvu ozbiljniju prigodu stvorili preko Milana Prlića, a još opasniju za gostujućeg vratara Vrhovca priredio je Antonio Babec, ali lopta je otišla tik pokraj vratnice. Teren natopljen vodom, stalna kiša i dosta teški uvjeti za igru rezultirali su završetkom prvog dijela bez pogodaka.

IMG 8361

Tehnika puno bolje ulazi u nastavak i već u 52. minuti stiže do prednosti 0:1. Filip Lovković matirao je danas sjajnog Zdelara i podigao na noge desetak gostujućih navijača.

U 57. minuti domaći strateg Ivan Presečan osvježio je momčad dvostrukom izmjenom, Paradinović je zamijenio Skoku, a Klemen Bošnjaka. Upravo je Paradinović donio momčadi potrebnu dozu naboja, koja je izostala u prvom dijelu, ali jednostavno nije išlo. Prvu pravu priliku Pitomačani su stvorili u 63. minuti, kada je Babec na rubu šesnaesterca odložio loptu Ivanu Peršiću koji nije uspio naštimati nišanske sprave, tako da je i ova akcija otišla u vjetar.

IMG 8368

U 67. minuti nova opasna prilika gostujuće momčadi. Marko Kozjak probio je po desnom boku, sjurio se pred Zdelarova vrata, ali nije bio dovoljno precizan, pa je lopta samo otresla vratnicu. Slična prilika šest minuta kasnije, ovoga puta s lijeve strane u režiji jedinog strijelca Lovkovića. Nakon što je izbio sam pred Zdelara, također je pogodio vratnicu, a nakon gužve u šesnaestercu snažno je pucao Marko Radotović, ali ravno u domaći blok.

IMG 8442

Bilo je to sve od gostujuće momčadi, jer smo zadnjih petnaestak minuta gledali dominaciju domaćih i opsadu gola gostujućeg vratara Vrhovca. Gotovo sve ubačaje s poludistance čistila je gostujuća obrana, a na nekoliko uzastopnih udaraca iz kuta dotrčao je i domaći čuvar mreže Zdelar, ali bez prave šanse i promjene rezultata do posljednjeg zvižduka bjelovarskog suca Nine Šimatovića.

IMG 8465

-Ovo danas bilo je blago rečeno katastrofa. Jako jako loše, bojažljivo, bez prave šanse. Očito je da ćemo morati još puno raditi da bi postali prava ekipa – bio je kratak i prilično nezadovoljan igrom svojih pulena domaći strateg Presečan.

Pitomača – Tehnika Koprivnica 0:1
Najbolji u redovima Pitomače: Matko Reščić

(www.icv.hr, ts, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”610138″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content