FOTO U Rezovcu hattrick Boroše, osam zgoditaka i četiri crvena kartona: Sudac Lončar isključio tri Tomića

Susret 9. kola 1. županijske nogometne lige na rezovačkom Laništu između domaće momčadi i Ćeralija obilježila je visoka pobjeda rezovačke momčadi 8:0 i četiri crvena kartona, koji su zaradili igrači zbog međusobnog fizičkog obračuna.

U 17. minuti nakon prekršaja nad Mariom Nrecom u gostujućem kaznenom prostoru dosuđen je kazneni udarac za domaću momčad. Vratar Ćeralija Matej Grgurić “pročitao” je izvođača Matea Tomića, ali je iz odbijanca Tomić bio uspješan i doveo domaću momčad u prednost 1:0. Odličnim solo prodorom u 32. minuti Nreca je povećao rezovačku prednost na 2:0.

IMG 7566 Custom

U sedmoj minuti drugog dijela Dario Kovačević dovodi Rezovac u prednost 3:0. Nakon zgoditka dolazi do fizičkog obračuna igrača u gostujućoj mreži. Sudac Mario Lončar je sve promatrao i nakon smirivanja situacije pokazao je četiri crvena kartona. Isključeni su Mateo Tomić u domaćim te Roko Tomić, Ivan Čović i Joakim Tomić u gostujućim redovima.

IMG 7588 Custom

U nastavku domaći igrači su rezultatski materijalizirali svoju brojčanu prednost. Trostruki strijelac bio je Mihael Boroša. Postigao je zgoditke u 74. te 80. i 82. minuti. Stjepan Iharoš je svladao gostujućeg vratara iz kaznenog udarca u 82. minuti, kojega je sam izborio.

Golijadu je zaključio Patrik Bazijanac u 89. minuti.

IMG 7634 Custom

– U fer i korektnoj utakmici došli smo do uvjerljive pobjede. Nažalost utakmicu je obilježio nepotreban incident, kojeg ne želim komentirati. U nastavku smo iskoristili brojčanu nadmoć i došli smo do uvjerljive pobjede. Momčad nam se diže i očekujem da i u idućim kolima nastavimo niz pozitivnih rezultata – naglasio je nakon utakmice trener Rezovca Stjepan Pleše.

Rezovac – Ćeralije 8:0
Igrač utakmice: Mihael Boroša

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”607741″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content