FOTO Vatrena utakmica na rezovačkom Laništu: Tri zgoditka i tri crvena kartona – bodovi otputovali u Bušetinu

U 11. kolu 1. županijske nogometne lige, nogometaši Graničar Bušetine pobijedili su Rezovac na njegovom Laništu 2:1.

Prvi dio gostujuća momčad je dominirala. Igrala je puno čvršće, imala više loptu u nogama i stvorila više prilika za zgoditke. U 14. minuti izglednu priliku imao je najbolji gostujući topnik Karlo Petrinić, ali je njegov šut ukrotio Marko Doppler.

U domaćim redovima agilniji od ostalih su bili Mario Nreca i Patrik Bazijanac. Zbog jednog oštrog starta u 27. minuti Karlo Petrinić je zaradio žuti karton. To kao da ga je razljutilo i dvije minute kasnije koristi odličnu loptu Janka Brlasa i dovodi goste u prednost 1:0.

IMG 9084 Custom e1603695185135

Nizale su se gostujuće prilike, ali je Marko Doppler bio u tim trenucima nesavladiv. Obranio je udarce Valentina Pavlaka, Ronalda Jagice i Stivena Čančara. U 39. minuti brzonogi Karlo Petrinić koriti jednu dubinsku loptu Janka Brlasa, pretrčava domaću obranu i povećava prednost svoje momčadi na 2:0.

Minutu prije odlaska na odmor, ubačaj iz kornera iskusni domaći veznjak Dario Kovačević iskosa s petnaestak metara ubacuje u mrežu uz drugu stativu gostujućeg vratara Natanaela Vidaka.

IMG 9095 Custom

Drugi dio je protekao većinom u rastrganoj i nervoznoj igri, što je rezultiralo s tri isključenja. U 49. minuti Marko Doppler obranio je opasan udarac Janka Brlasa, ali se tom prilikom ozlijedio, pa ga je zamijenio Robert Bunjevac. Pet minuta kasnije zbog drugog žutog kartona pocrvenio je gostujući Stiven Čančar.

Domaći navijači su očekivali rezultatsko izjednačenje, ali je ubrzo došlo do brojčanog izjednačenja. Domaći igrač Kristijan Medić zbog oštrog starta dobio je direktni crveni karton. Samo tri minute kasnije zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti i napadač Graničar Bušetine Lovro Štefanec. Narasle su tenzije između igrača, bilo je nekoliko čvršćih startova, što je potaklo i navijače na reakciju.

IMG 9157 Custom

U dva navrata Robert Bunjevac je spriječio gostujuće napadače da riješe pitanje pobjednika, dok su domaći igrači u napadu bili neprecizni. Gosti na kraju osvajaju tri boda, s kojim drže priključak s vodećom Slogom iz Zdenaca, a uspješni niz domaće momčadi je prekinut nakon pet kola bez poraza.

-U igru smo morali ući čvršće nego prije sedam dana. Gosti su nas iskontrirali i postigli dva zgoditka. Smanjili smo prije odmora. Vjerovali smo u novi preokret, ali smo loše stajali na terenu. Igrači su bili u kontra ritmu i to je rezultiralo porazom – zaključio je nakon utakmice trener Rezovca Stjepan Pleše.

IMG 9177 Custom

-Čestitam svojim momcima na tri boda s kojima držimo priključak sa Slogom. Bit će teško sastaviti momčad za iduće kolo zbog kartona, ali ćemo zbiti redove i vjerujem nastaviti s uspjesima – optimističan je bio trener Graničar Bušetine Samuel Spudić.

Rezovac – Graničar Bušetina 1:2
Igrač utakmice: Karlo Petrinić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”610252″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content