FOTO Virovitičke Lavice u 3. kolu upisale i treći uzastopni poraz: Puni plijen iz “Brlića” odnijela varaždinska Koka

U subotu, 17. listopada u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici odigrana je utakmica 3. kola 1. hrvatske rukometne lige za žene između domaćeg ŽRK 1234 Virovitica i ŽRK “Koka” iz Varaždina. Do 18. minute činilo se da su na terenu dvije ekipe koje su izjednačene u borbi za bodove, međutim, nakon toga je počeo sraz domaćih igračica. Nizanje tehničkih pogrešaka i neostvarenih šuteva doveli su do kraja prvog poluvremena u korist gostujućeg kluba i to rezultatom 19:13.

MG 5169

U drugom poluvremenu je razlika postala još veća i domaće igračice nisu imale šanse za povratak, čak ni uz brojna isključenja i crveni karton gostujuće igračice. Utakmica je završila rezultatom 24:40 u korist gostujućeg kluba.

-Za razliku od prethodne utakmice ovaj put smo imali jako hrabar i dobar start. Ponovno je brza i tečna igra dala rezultat međutim posustali smo pred sam kraj poluvremena koji nikako nije smio završiti prednošću od šest golova razlike za Koku. Nakon ulaska u drugo poluvrijeme na terenu je postojala samo jedna ekipa i to gostujuća. U našoj dekoncentraciji smo poklonili nekoliko lopti direktno u ruke i tad je priča bila gotova. Iskusnija i puno bolja ekipa Koke je to rutinski znala prepoznati i održavati visoko vodstvo do kraja utakmice. Ostaje i dalje problem napadačke postave kod vanjskih pozicija gdje bez 30 golova po utakmici mi jednostavno nemamo što tražiti s protivnicima ovakve kvalitete. Zaslužena pobjeda ekipe Koke. Samo ostaje žal na ovako visoku razliku. Razlika je trebala bit puno manja – rekao je nakon utakmice trener Lavica Vladimir Gašparac.

MG 5236

U domaćim redovima vidi se veliko neiskustvo, ali i mogućnost da se to popravi. Velik broj dosuđenih sedmeraca, isključenja i podijeljenih kartona ukazuje na grubu igru i veliku želju ekipa za igrom. Koka je ovom pobjedom s 10. pozicije na ljestvici skočila na 5. poziciju, a ŽRK 1234 Virovitica i dalje čeka prve ovosezonske bodove.

Sljedeći susret Lavice igraju u gostima i to u Pločama protiv RK Dalmatinka u subotu, 24. listopada.

MG 5134

ŽRK 1234 Virovitica – ŽRK Koka 24:40

ŽRK “1234” Virovitica: DEVALD Marija, PRATLJAČIĆ Jelena, VERŠEC Lukrecia 2, DUJMOVIĆ Nadia 2, MEDVED Marija, BLAŽEV Ana, MAJKOVČAN Martina, DESKAR Nika 8, STRUSA Tea 1, KIRIN Ivana 4, CRNOJA Klara, ORŠULIĆ Laura, KOVAČ Nea, MIOČ-CABADAJ Tena 8, TUMPIĆ Karla. Trener: GAŠPARAC Vladimir.

(www.icv.hr, 1234 Virovitica, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”609392″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content