Kamion s ceste izgurao automobil i traktor pa pobjegao: Ozlijeđen 71-godišnjak

U slatinskom prigradskom naselju Kozice danas (petak) se u prijepodnevnim satima dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 71-godišnji vozač traktora. Prema zasad neslužbenim informacijama do nesreće je došlo kada je vozač osobnog automobila njemačkih registarskih oznaka krenuo u pretjecanje traktora, na uzdužnoj liniji, tik prije zavoja. U tom trenu iza njega vozač teretnog vozila (osoba je zasad nepoznata policiji) već je bio u pretjecanju osobnog automobila i traktora.

Došlo je do udara prednjeg desnog dijela kamiona u prednju lijevu bočnu stranu osobnog automobila, a koji je uslijed udarca bio odbačen na traktor. Udarac je potom odbacio traktor u desni putni jarak. Osobni automobil se zaustavio uz cestu, dok je vozač teretnog vozila bez zaustavljanja nastavio kretanje, kao da se ništa nije dogodilo.

IMG 20201002 102404 IMG 20201002 102337 Fotor

Vozaču traktora pružena je hitna medicinska pomoć te je prevezen u OB VTC. Doznajemo da je riječ o lovcu koji je danas išao nahraniti životinje u lovište.

Policija moli građane da ukoliko postoji očevidac događaja, a koji može pomoći pri identifikaciji teretnog vozila, da informacije dojave na broj 192. Vozač je tražen zbog sudjelovanja i napuštanja mjesta prometne nesreće.

(www.icv.hr, mlo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content