MASOVNA TUČNJAVA U PREDAVCU Domaći navijači uletjeli u teren i počeli tući igrače Tehnike, Vicić prekinuo susret

Dovršeno je i deveto kolo Četvrte HNL koja se igra u tri županije. Najzanimljiviji susret igrao se u Predavcu gdje je gostovala koprivnička Tehnika. A tamo se dogodila sramota, dogodio se prekid utakmice zbog masovne tučnjave, piše ePodravina.

Nakon oštrijeg prekršaja i naguravanja igrača na teren su utrčali domaći navijači i počeli masovnu tučnjavu. Da bi stvari bile žalosnije, Predavac je u tom trenu vodio 1-0 iz jedanaesterca.

Još gore, ovo se već događalo u Predavcu, prije nekoliko godina tamo je gostovala Grabrovnica i navijači iz Predavca napali su i nokautirali Prlića, gostujućeg igrača.

– Očekujemo registraciju utakmice 0-3 i rigorozne kazne za Predavčane! Sramota! – poručila je Tehnika-Koprivnica preko svoje Facebook stranice.

No, s obzirom da je glavni čovjek u predavačkom Dinamu Slavko Priščan, utjecajna osoba u Hrvatskom nogometnom savezu i čelni čovjek Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, saveza koji ove sezone vodi brigu o Četvrtoj HNL, teško da će biti neke osjetne kazne. O suđenju u Predavcu svi već znaju, piše ePodravina.

Susret je odsudila sudačka trojka iz Virovitičko-podravske županije (Vicić, Selenić, Stojnović).

(epodravina.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content