Općina Pitomača: Pozivamo poduzetnike i poljoprivrednike da ostvare besplatnu prijavu mjere 21 u Draftu

Općina Pitomača poziva sve zainteresirane poljoprivrednike ili male i srednje poduzetnike s područja općine koji su zainteresirani za potporu iz mjere 21 da se žurno jave u Draft d.o.o.

Tvrtka će besplatno izraditi prijavu za mjeru 21 „Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i MSP-ovcima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću Covid-19“ svakom poljoprivredniku ili malom/srednjem poduzetniku s područja općine.

Svi zainteresirani mogu se obratiti izravno djelatnicima Drafta na broj telefona 033/782-860, mobitela  091/613-9616, adresu e-pošte [email protected] ili osobnim doći u ured u Poduzetničkom inkubatoru na adresi Industrijska zona Rakitka, Kladare 19C.

Više o mjeri 21 pronađite na mrežnim stranicama Drafta.

Općina Pitomača osnovala je tvrtku Draft u suradnji sa susjednim Općinama. Kao korisnik Proračuna Općine Pitomača tvrtka pruža besplatnu savjetodavnu podršku svim gospodarskim subjektima s područja općine.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za provedbu mjere 21 „Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i MSP-ovcima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću Covid-19“ u ponedjeljak, 26. listopada.

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content